La Red de Políticas Públicas de I+D+I celebra las Segundas Mesas Temáticas Interregionales RIS3

ris3El passat 3 d’octubre la Red de Políticas Públicas de I+D+I va celebrar les Segundas Mesas Temáticas Interregionales RIS3, centrades en el sistema d’avaluació i seguiment, etapa clau en el disseny de les estratègies d’especialització intel·ligent.

A la jornada van estar representades les tres administracions implicades en la Red de I+D+I : l’europea , a través de la Direcció General de Recerca i Innovació i la Direcció de Política Regional de la CE, la nacional, amb representants de la Secretaría de Estado de I+D+I(MINECO), de la Direcció general de Fons Comunitaris (MINHAP) i de FECYT, i la regional, amb la presència de totes les comunitats autònomes.

A través de les exposicions de les regions de Baixa Àustria i de la Regió Centre de França, els assistents van conèixer altres experiències europees en el disseny dels sistemes d’avaluació i seguiment.

Així mateix, les comunitats autònomes van presentar, en sessions paral·leles , tant l’estat d’avançament d’aquest procés com els dubtes i dificultats amb què s’han trobat. Experts de l’àmbit acadèmic, empresarial i institucional, també presents, van aportar la seva visió al respecte.

Informació ampliada i les presentacions dels ponents estan disponibles a través del web de la Red de I+D+I

Aquí l’Agenda completa de l’esdeveniment.

(Font: Red I+D+i)