La Fundació Bit presenta els serveis i activitats en innovació i tecnologia a les empreses de Menorca

La vicepresidenta visita aquest 25 d’abril el CentreBit Menorca en una jornada dirigida a emprenedors i pimes en què es presentaran els serveis i activitats en innovació i tecnologia que s’oferiran a l’illa durant aquest 2018.

DbpOdDiWAAEu_Ha

La jornada començarà a les 18 hores amb la benvinguda de la Vicepresidenta i, posteriorment, el director general d’Innovació i Recerca, Pep Lluís Pons, presentarà el mapa d’incentius fiscals i el programa d’ajuts a la investigació i recerca dirigits a pimes, centres de recerca i associacions.

A continuació, el director gerent de la Fundació Bit, Biel Frontera, explicarà el projecte Factoria d’Innovació i les principals actuacions que es duran a terme aquest any 2018 al CentreBit Menorca.

En el cas de Factoria d’Innovació i durant aquest any 2018, s’obrirà una segona convocatòria per a l’impuls i promoció d’activitats d’R+i liderades per empreses i per al suport a la creació i consolidació d’empreses innovadores. Així, després d’un primer procés per identificar les empreses potencialment innovadores de Menorca, s’organitzaran una sèrie d’activitats d’assessorament i capacitació per millorar el seu grau d’innovació.

Una conferència sobre l’economia circular:
A més a més, Aleix Pons Vigués de la Fundación COTEC impartirà la conferència “La economía que viene: circular, intangible y digital” on abordarà les tres principals transicions en què, segons Cotec, ja està immersa la nostra economia: de l’analògic al digital, del lineal al circular i del tangible a l’intangible. Segons Pons, aquestes transicions suposen una oportunitat per augmentar tant els nostres nivells de productivitat com de benestar.

Aleix Pons és director del departament d’Economia i Finances de la Fundación Cotec para la Innovación, una organització privada sense ànim de lucre que té la missió de promoure la innovació com a motor de desenvolupament econòmic i social. Aleix Pons compta amb experiència tant al sector públic com al sector privat, ha exercit de docent a diferents universitats espanyoles i compta amb publicacions editades per Información Comercial Española, Fundación FIAP, Fundación Alternativas o la pròpia Fundación Cotec i el Instituto de la Empresa Familiar.